maanantai 12. kesäkuuta 2017

Mitä sosiaalisia medioita käytän

Päätin valita tarkasteluni kohteeksi Facebookin ja Instagramin. Valitsin molemmat siitä syystä, että olen käyttänyt niitä pisimpään ja niiden käyttö omasta näkökulmasta ja yksinkertaisin selittää.

Käytän molempia sovelluksia aktiivisesti lähinnä puhelimellani henkilökohtaiseen käyttöön, sekä koulutusalajärjestön (OTE ry) käyttöön. Kun käytän Facebookia itsenäni, en juurikaan päivitä nykyisin mitään profiiliini. Selaan kyllä kavereideni julkaisemia asioita, sekä juttelen kavereideni kanssa Facebookin tarjoamassa Messenger -palvelussa. OTE:n nimissä Facebookin käyttö on hieman erilaista, silloin käytän sitä erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja niistä tiedottamiseen. Tässä käyttötarkoituksessa se on erittäin kätevä, sillä lähestulkoon kaikki käyttävät Facebookia, joten sillä tavoittaa paljon ihmisiä.

Omaa Instagramiani pidän yksityisenä profiilina, koska siellä tuli liikaa epämääräisiä ihmisiä kommentoimaan ja laittamaan viestiä silloin kun se oli julkinen. Itse seuraan pääasiassa siellä vain ihmisiä, joita tunnen ja pysyn näin ajantasalla. OTE:n profiilia taas käytän samaan tarkoitukseen kuin Facebookiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sosiaalisen median tulevaisuus

Näen itse sosiaalisen median oman alan työkuvioissa lähinnä mainostamisena ja sosiaalisen median persoonallisuuden luomisena. Omasta mieles...